Zorgvuldige selectieprocedure

Door omstandigheden kwamen de recruitmenttaken bij de directie van ons bedrijf te liggen. Dit was een ongewenste situatie. De twee directeuren wilden deze zaken graag goed en netjes regelen, maar het kostte hen veel tijd. Tijd die zij liever in andere zaken wilden steken. Daar moest een oplossing voor komen.

ZuidLoont kwam via ons netwerk op de radar als mogelijke oplossing. Het contact verliep vanaf het eerste moment op een ontspannen en ongedwongen manier. Na een leuke en gezellige kennismaking waren wij snel overtuigd van de meerwaarde die zij ons konden bieden. Daarom hebben wij ervoor gekozen om ons recruitmentproces toe te vertrouwen aan ZuidLoont. Met succes! 

Inmiddels hebben wij 4 nieuwe collega’s mogen verwelkomen via de zorgvuldige selectieprocedure van ZuidLoont. Zij zorgen voor een stabiele groei van ons bedrijf met waardevolle versterkingen en  een lastenverlichting voor onze directeuren. Daardoor kunnen zij zich weer bezig houden met zaken waar zij goed in zijn. Wij zijn heel blij met de prettige samenwerking met ZuidLoont en kunnen het iedereen aanbevelen een keer kennis met hen te maken.

Rotterdam Engeineering

Meld je aan

Of je werk zoekt voor jezelf of werk hebt voor een ander, maakt niet uit, blijf op de hoogte van ZuidLoont. Neem contact met ons op.

Contact

Wij houden van snel schakelen en direct contact. Bel jij of bellen wij?

Dan doen we snel ‘n bak koffie!

T: +31 6 3764 8877
John Zwiers
info@zuidloont.nl