Mogelijkheden zien

We zijn hier in Rotterdam bezig met een prachtig project en kunnen daarbij alle hulp gebruiken. ZuidLoont nam contact op om samen te werken. Zij zoeken werkgevers die mensen een kans bieden en wij zoeken gemotiveerde mensen die een kans willen krijgen. Dat past bij elkaar.

Neem nou die jongen die hier rondloopt en heel erg zijn best doet. Goeie knul. Kreeg nergens een kans. ZuidLoont bracht hem bij mij met de vraag of hij zich mocht bewijzen. Wij hebben hem aan het werk gezet met de opdracht: laat maar zien wat je waard bent. Na een moeilijke start heeft hij het goed opgepakt en nu werk hij hier iedere dag. Hij leert ook veel. Een mooie ontwikkeling voor die jongen. Die komt er wel.

ZuidLoont weet goed door te dringen tot de mensen waar zij mee werken. Ze zien mogelijkheden in mensen die anderen niet zien. Ze zijn oprecht en duidelijk. Een echte Rotterdamse club. Daar kunnen wij wel wat mee.

Van Der Most

Meld je aan

Of je werk zoekt voor jezelf of werk hebt voor een ander, maakt niet uit, blijf op de hoogte van ZuidLoont. Neem contact met ons op.

Contact

Wij houden van snel schakelen en direct contact. Bel jij of bellen wij?

Dan doen we snel ‘n bak koffie!

T: +31 6 3764 8877
John Zwiers
info@zuidloont.nl