Mijn kans gepakt

Als bijbaan tijdens mijn studie ging ik bij de Albert Heijn werken, wie niet? Na het behalen van mijn HBO diploma ben ik echter blijven hangen en werkte ik na 13 jaar nog steeds in een winkel van Albert Heijn. Zonde van mijn mooie opleiding?! Dat kun je wel zeggen ja!

Mijn zusje dat een aantal jaar geleden in dezelfde situatie, maar heeft zichzelf inmiddels ontwikkeld tot Tekenaar/Constructeur bij een ingenieursbureau. Dat gunde zij mij ook heel erg en eigenlijk was ik er ook wel aan toe om iets te doen op mijn opleidingsniveau. Maar waar moet ik beginnen? En wie neemt er nou iemand aan met een HBO diploma van 7 jaar geleden die alleen maar in een Albert Heijn winkel heeft gewerkt?

Daarom ben ik mijn zusje heel dankbaar zat zij mij in contact heeft gebracht met ZuidLoont. Want zij wisten wel waar ze moesten beginnen en waar mogelijkheden liggen voor iemand met mijn situatie. Sterker nog, de eerste poging was direct raak! Binnenkort krijg ik ook een kans om mijzelf te bewijzen bij een ingenieursbureau. Een ander bureau dan mijn zusje, maar ik ga net als zij mijn kans pakken!

De komende tijd gaat ZuidLoont mij ondersteunen om de overstap te maken van mijn baantje bij de Albert Heijn naar een serieuze carrière.

Sitem

Meld je aan

Of je werk zoekt voor jezelf of werk hebt voor een ander, maakt niet uit, blijf op de hoogte van ZuidLoont. Neem contact met ons op.

Contact

Wij houden van snel schakelen en direct contact. Bel jij of bellen wij?

Dan doen we snel ‘n bak koffie!

T: +31 6 3764 8877
John Zwiers
info@zuidloont.nl