Van zonder toekomst naar een hele mooie toekomst

Een paar maanden geleden had ik geen dak boven mijn hoofd, geen werk en geen toekomst. Verschillende instanties zeiden dat ze mij gingen helpen, maar er gebeurde niets. Kortom, Ayoub mocht het weer lekker zelf uitzoeken om hieruit te komen.

Gelukkig ben ik er altijd in blijven geloven dat het allemaal goed gaat komen. Toen kwam ik via een goede vriend in contact met ZuidLoont. Zij zeiden ook dat ze mij gingen helpen, maar zij deden dat ook! Toen ging alles ineens heel snel. Ze regelden een plek bij Vattenfall, waar ik mij mocht bewijzen en een plek in hun opleidingstraject kon afdwingen. Ik kreeg een woning in Rotterdam en ik mocht mijn rijbewijs gaan halen. Deze kansen heb ik met beide handen gegrepen.

Met de hulp van ZuidLoont, mijn doorzettingsvermogen en mijn positieve instelling staat mijn leven weer goed op de rit. Mijn rijbewijs is binnen, mijn huis is chill en ik werk en leer bij Vattenfall om monteur te worden. ZuidLoont heeft mij geholpen (en helpt mij nog steeds) om mijzelf te veranderen van Ayoub zonder toekomst naar Ayoub met een hele mooie toekomst!

Ayoub

Meld je aan

Of je werk zoekt voor jezelf of werk hebt voor een ander, maakt niet uit, blijf op de hoogte van ZuidLoont. Neem contact met ons op.

Contact

Wij houden van snel schakelen en direct contact. Bel jij of bellen wij?

Dan doen we snel ‘n bak koffie!

T: +31 6 3764 8877
John Zwiers
info@zuidloont.nl