Een geweldig thuis

Mensen helpen om een zelfstandig leven op te bouwen is waar ZuidLoont goed in is en waar wij blij van worden. Het pakket aan hulp wat wij mensen kunnen bieden willen we zo breed mogelijk houden. We bieden daarom onder andere schuldhulpverlening, persoonlijke ontwikkeling, maatschappelijke ontwikkeling, sociale ontwikkeling, opleidingen en trainingen, financiële huishouding en arbeidsbemiddeling. Dit hele pakket is op zich al uniek. Daarbovenop bieden wij ook nog onze meest bijzondere hulp: Huisvesting.

Vanuit het Ondernemershuis-op-Zuid is er een leuk appartement in Rotterdam-Zuid aangekocht en volledig gerenoveerd. Dit appartement wordt gebruikt om tijdelijk onderdak te kunnen bieden aan mensen van ZuidLoont die dat hard nodig hebben. Dit zorgt ervoor dat zij een stabiele basis hebben om hun leven op te kunnen bouwen. Dat is alvast een onderdeel waar zij geen stress meer over hoeven te hebben, zodat ze die energie in positieve dingen kunnen steken. Wat weer veel mooie dingen oplevert!

Op dit moment wonen er drie totaal verschillende mensen gezellig samen in het appartement. ZuidLoont begeleidt ieder van hen individueel waar nodig, heeft er twee aan een baan geholpen en de derde zal snel volgen. Daarnaast houden wij ook een oogje in het zeil op het gezamenlijke huishouden. Gelukkig is dat laatste eigenlijk niet nodig, want ze zijn allemaal zo blij met het fijne huis dat zij er met elkaar een geweldig thuis van maken.

Meld je aan

Of je werk zoekt voor jezelf of werk hebt voor een ander, maakt niet uit, blijf op de hoogte van ZuidLoont. Neem contact met ons op.

Contact

Wij houden van snel schakelen en direct contact. Bel jij of bellen wij?

Dan doen we snel ‘n bak koffie!

T: +31 6 3764 8877
John Zwiers
info@zuidloont.nl