Een fijn gevoel

Als je ruim 15 jaar dakloos bent, dan ben je eraan gewend geraakt. Je weet de plekken te vinden waar je kunt slapen, je weet hoe je aan eten moet komen en je weet hoe je uit de problemen blijft. Zo kom je de tijd wel door en gaat dag na dag voorbij. Na een tijdje leg je jezelf neer bij de situatie en doe je niet meer je best om eruit te komen. Zo ging dat bij mij en zo zou dat nog steeds bij mij gaan als ik niet geholpen werd om een nieuw leven op te bouwen.

Die hulp heeft ZuidLoont mij aangeboden. Ze wilden dat ik zelf de stappen zet om vooruit te gaan, maar zij zouden mij de steun geven om dat te kunnen doen. Eerst kreeg ik onderdak. Daarna was het belangrijk om te gaan werken, daardoor krijg ik geld en met dat geld kan ik voor mijzelf zorgen. ZuidLoont heeft geregeld dat er werk voor mij klaar ligt als ik mijn rijbewijs heb gehaald en zij financieren mijn rijlessen. Dus ik ben nu flink aan het lessen om dat rijbewijs te halen en straks in dienst mijn lascertificaten opnieuw te halen.

Het is een fijn gevoel als iemand in je gelooft en je oprecht wil helpen om je situatie beter te maken. Zeker als dit gevoel er al heel lang niet is geweest. ZuidLoont geeft mij dit fijne gevoel.

Fabius

Meld je aan

Of je werk zoekt voor jezelf of werk hebt voor een ander, maakt niet uit, blijf op de hoogte van ZuidLoont. Neem contact met ons op.

Contact

Wij houden van snel schakelen en direct contact. Bel jij of bellen wij?

Dan doen we snel ‘n bak koffie!

T: +31 6 3764 8877
John Zwiers
info@zuidloont.nl