Mijn leven is weer mooi

Het ging allemaal zo snel! Mijn huisbaas gooide mij eruit, omdat hij de kamer aan iemand anders had beloofd en ik verloor mijn baan. In één klap was ik alles kwijt! In paniek ben ik naar familie in Duitsland gereisd om misschien wel nooit meer terug te komen…

Nu ben ik weer terug, en hoe! In het weekend dat ik in Duitsland was, is er door lieve mensen binnen het Ondernemershuis-op-Zuid een woning voor mij geregeld en inmiddels heeft ZuidLoont een leuke baan voor mij gevonden bij Van Der Most, waarin ik veel kan leren en mijzelf ontwikkelen. Ik ben hier zó blij mee! De komende tijd gaat ZuidLoont mij ook helpen om mijn leven weer op te bouwen, zodat ik straks volledig zelfstandig ben. Dit is niet altijd leuk, maar mijn positiviteit zorgt ervoor dat ik het vol ga houden. Deze kans kan ik niet laten gaan.

Samen met ZuidLoont heb ik een grote tegenslag kunnen verwerken en nu gaat het weer heel goed met mij. Mijn werk is heel leuk en ik krijg steeds meer verantwoordelijkheid, doordat ik iedere dag leer van mijn collega’s. Ik woon dichtbij mijn werk in een fijn huis. Mijn leven is weer mooi en de toekomst is nog mooier.

Abdi

Meld je aan

Of je werk zoekt voor jezelf of werk hebt voor een ander, maakt niet uit, blijf op de hoogte van ZuidLoont. Neem contact met ons op.

Contact

Wij houden van snel schakelen en direct contact. Bel jij of bellen wij?

Dan doen we snel ‘n bak koffie!

T: +31 6 3764 8877
John Zwiers
info@zuidloont.nl