Weer mee doen in de maatschappij

In Marokko heb ik aan de universiteit mijn diploma gehaald, maar in Nederland zat ik sinds de crisis jarenlang in de bijstand. Niemand wilde mij een kans geven. Nergens was een plek voor mij. Het leek allemaal kansloos voor mij. Leek …

Want toen kwam ik bij ZuidLoont. Zij wilden mij wel een kans geven en vonden een plek voor mij bij een mooie werkgever om te werken. Daar kon ik weer doen waar ik goed in ben en kwam ik weer in contact met andere mensen. Ook zorgde ZuidLoont voor een privécursus Nederlands aan de Volksuniversiteit in Rotterdam. Hierdoor heb ik de weg vooruit in het leven weer gevonden.

Door mij aan het werk te helpen en de taalcursus te laten volgen, heeft ZuidLoont mijn zelfvertrouwen sterker gemaakt en mijn sociale netwerk laten groeien. Het is heel leuk om weer mee te doen in de maatschappij.

Mohammed

Meld je aan

Of je werk zoekt voor jezelf of werk hebt voor een ander, maakt niet uit, blijf op de hoogte van ZuidLoont. Neem contact met ons op.

Contact

Wij houden van snel schakelen en direct contact. Bel jij of bellen wij?

Dan doen we snel ‘n bak koffie!

T: +31 6 3764 8877
John Zwiers
info@zuidloont.nl