VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe meld ik mezelf aan voor ‘Jouw Eigen Zaak Op Zuid’?

Meld je aan via ons contactformulier op de Jouw Eigen Zaak Op Zuid- pagina op deze website Vermeld bij je plan ook je naam en je e-mailadres. Als we denken dat jouw plan een goede kans van slagen heeft, dan nodigen we jou uit om op 1 april te komen presenteren aan Ondernemershuis-op-Zuid. Je krijgt hiervoor een uitnodiging toegestuurd, waar ook de tijd en locatie van je presentatie wordt vermeld.

Wie zit eigenlijk achter dit initiatief?

Jouw Eigen Zaak Op Zuid is een initiatief van Ondernemershuis-op-Zuid. De Rotterdamse ondernemer Stijn van Leeuwen startte Ondernemershuis-op-Zuid om jou als ondernemend talent op Zuid de ruimte te geven voor jezelf te beginnen en daar een succes van te maken. Stijn startte eerder o.a. Rotterdam Engineering en Ingenieurs-op-Zuid, beiden organisaties die floreren en groeien.

Ik heb een idee voor een eigen zaak, maar ik weet niet of het kans van slagen heeft. Ben ik welkom bij Ondernemershuis-op-Zuid?

Jazeker. Kom maar op met je idee. Want als je het niet vraagt, kom je er ook niet achter. Wij geloven in kansen. Als jouw idee kans van slagen heeft, krijg je terugkoppeling van ons én bieden wij je een helpende hand om je plan te realiseren. Als we denken dat je idee nog niet helder genoeg is, krijg je ook dat van ons te horen. Dat betekent overigens niet dat je idee niet zou kunnen slagen; misschien moet je er dan nog iets langer over nadenken, of bepaalde beslissingen nemen voordat je de grote stap kunt nemen. De experts van Ondernemershuis-op-Zuid hebben verschillende talenten. Zo hebben we iemand die alles weet over persoonlijke coaching en performance, iemand die alles weet over businessmodellen, iemand die alles weet over het promoten en marketen van je zaak...genoeg om over na te denken! En vragen staat vrij.

Ik was al van plan een eigen zaak te starten. Wat is voor mij de toegevoegde waarde van Ondernemershuis-op-Zuid?

Ook bij Ondernemershuis-op-Zuid wordt samengewerkt op de manier waar Rotterdam Engineering binnen zeven jaar 70 collega’s sterk mee geworden is. Waar zowat alle bedrijven werken met chefs, bazen en directeuren, werkt Ondernemershuis-op-Zuid zo plat mogelijk, op basis van gelijkwaardigheid. Medewerkers hebben veel vrijheid, wat van hen ook een grote mate van eigen verantwoordelijkheid vraagt. Dat maakt Rotterdam Engineering en ondernemingen binnen Ondernemershuis-op-Zuid succesvol. Onze kennis en ervaring met deze manier van samenwerken kan ook voor jou de basis zijn voor succes. Wij kunnen je helpen jouw zaak goed op te zetten én te laten groeien. Je bouwt zo echt iets gaafs op! Niet alleen voor jezelf, maar je geeft ook anderen een kans om zichzelf te ontwikkelen én om jouw zaak nog groter te kunnen maken. Wij kunnen je daar alles over vertellen en je helpen om dit voor elkaar te krijgen.

Heb jij een andere vraag? Stuur ons dan een bericht, we helpen je graag op weg!

Naam *
Naam